Reconstructia endoscopica a peretelui abdominal

Reconstructia endoscopica a peretelui abdominal este cea mai moderna tehnica chirurgicala de reparare a herniilor si eventratiilor abdominale.

In introducere, voi cita comentariul unei paciente care a beneficiat saptamana trecuta de aceasta operatie si care s-a externat la putin peste 12 ore de la starsitul interventiei chirurgicale.


„…Voiam doar să vă mulțumesc din suflet pentru profesionalismul dvs și al echipei dvs.
Am înțeles ca operația a durat mai mult decât ați preconizat.
(a fost o operatie mai complexa decat am estimat, respectiv a necesitat ceea ce numim „Reconstructia peretelui abdominal” – n.r.)
Va salut și, îmi permiteți sa spun, va îmbrățișez cu drag pe toți. Datorită dvs am șansa de a avea o viata normala.
Va doresc sa aveți parte de experiente noi și împliniri în specialitatea dvs.
Cu respect Silvia P.”

Desi in vreme de pandemie, ne desfasuram activitatea cu rigurozitate in toate privintele. Ne protejam atat pe noi dar mai ales pacientii nostri de orice risc de contaminare cu virusul corona. Testarea tuturor celor care intra in spital, dar si circuite specifice fiecarui tip de pacient reprezinta regula!

Revenind la Reconstructia Peretelui Abdominal – este o operatie deja bine codificata, de rutina in Centrul de Excelenta in Chirurgia Herniilor pe care il coordonez. Operatia permite refacerea structurii si functionalitatii peretelui abdominal printr-o operatie minim invaziva. Caracteristica este plasarea plasei inafara cavitatii abdominale, in planul retro-muscular ceea ce asigura reducerea substantiala a durerii postoperatorii si recuperarea rapida.

In incheiere precizez ca singurul centru de chirurgie a herniilor abdominale unde se practica acest tip de operatie este Centrul de Excelenta in Chirurgia Herniilor – Medlife, centru pilot cu cea mai mare experienta in acest domeniu din Europa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.