Romanian Hernia Days

www.rhd.com.ro

www.romanianherniadays.ro

Anul trecut am organizat la Bucuresti prima conferinta de chirurgie a peretelui abdominal sub egida Asociatiei Romane de Chirurgie a Peretelui Abdominal.

Peste 200 de participanti in sala la finalul fiecarei zile este un feed-back care nu mai are nevoie de comentarii.

Am inceput deja organizarea congresului de anul viitor: Romanian Hernia Days – 17-18 Octombrie 2019.
Astazi am publicat programul complet al conferintei pe site www.rhd.com.ro.
La acest eveniment, deja cunoscut in afara tarii, vor participa celebritati ale chirurgiei peretelui abdominal din Europa, USA, Rusia, Australia si India.

Sunt incantat de interesul manifestat de multi chirurgi din afara tarii care vor sa participe la conferinta Romanian Hernia Days 2019, pe langa colegii romani.

Si cum ar putea fi altfel cand ai ocazia sa-l vezi si sa-l auzi prezentand tehnica „TAR” pe insusi autorul tehnicii, Yuri Novitsky, sau pe cel ce a pus pentru prima data in practica aceasta tehnica prin abord minim invaziv (laparo-endoscopic si robotic) – Igor Belyansky?

Sau pe cel ce este supranumit „Master Yoda” al herniei – David Chen de la Lichtenstein Institute.

Cum sa ratezi o intalnire cu Jan Kukleta, parintele TAPP al herniei inghinale si al conceptului IPOM+, sau cu Filip Muysoms – cel ce a infiintat primul centru de chirurgie robotica a peretelui abdominal din Europa?

Cum sa pierzi ocazia de a-l asculta pe Marc Miserez, pe Ferdinando Agresta sau pe Lars Jorgensen – autori ai ghidurilor de practica ai chirurgiei herniare?

Doamna Agneta Montgomery – inovatoare a lambourilor fascio-peritoneale in chirurgia eventratiilor sau Wolfgang Reinpold – un pionier al abordului retromuscular endoscopic al herniilor ventrale?

Cum sa ratezi o lectie de anatomie tinuta de talentatul chirurg Yohann Renard?

Cum sa ratezi polemica picanta despre folosirea plaselor de hernie sustinuta de Andreas Koch?

Vlad Burdakov – cel mai tanar si unul dintre cei mai talentati chirurgi ai planetei – prezentand la Bucuresti.

Cum sa nu fii prezent la prezentarile lui Ramana Balasubramanian despre repararea „dezastrelor” abdominale sau la expunerile lui David Wardill?

Cum sa ratezi o prezentare super-didactica de reconstructie de perete abdominal sustinuta de „robo-surgeon” Conrad Ballecer?

Sau sa nu apreciezi prezentarile con-nationalului nostru din USA, Lucian Panait?

Cu modestie trebuie spus si ca Romania se afla pe harta chirurgiei herniare, in primul rand prin Centrul de Excelenta de la Medlife, pe care l-am acreditat international in 2016. Vom fi prezenti cu 3 lucrari sustinute de fiecare dintre cei 3 membri organizatori: Alexandra Chelariu, Mircea Lica si subsemnatul.

In final, dar nu in ultimul rand, un interes deosebit il are managementul abdomenului contaminat prin vacuum terapie – tema sustinuta de camaradul meu Valentin Oprea.

Asadar Romanian Hernia Days este un eveniment asteptat de o lume intreaga.

Sper sa ne ridicam si chiar sa depasim – ca organizatori – nivelul asteptarilor invitatilor si al audientei!

Trebuie spus ca am pornit la organizarea acestui eveniment avand #Medlife ca partener principal.

Asadar ne vedem la cea mai importanta conferinta de chirurgie a herniilor abdominale „ROMANIAN HERNIA DAYS 2019″ in octombrie, la Bucuresti.

www.rhd.com.ro

www.romanianherniadays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.