Rigoare si siguranta in „vremea covid”

In urma cu o luna, unul dintre spitalele din Bucuresti a fost „paralizat” de un pacient infectat cu covid-19, provenit din zona de risc epidemiologic maxim.

Individul – o bomba biologica – a contaminat un numar important de cadre medicale, unele ajunse in stare critica.

Evenimente similare au avut loc si in alt spital din capitala si apoi in altele din tara.

In aceeasi perioada un scenariu similar s-a petrecut in spitalul Medlife: o gravida la termen s-a internat, ascunzand la chestionarul epidemiologic ca a avut contact direct cu persoane provenite din zone carantinate.

Pacienta a stat in spital 10 zile pana la precizarea diagnosticului pozitiv de corona-viroza, timp in care a primit cele mai profesioniste ingrijiri medicale.

Spre deosebire de celelalte spitale, Medlife insa nu a fost scos din circuitul medical. De ce? Ce a facut diferenta? Un raspuns pe cat de simplu, pe atat de surprinzator: „rigoare si siguranta in vremea covid”.
Rigoare in ceea ce priveste respectarea regulilor si a circuitelor.
Siguranta in privinta serviciilor medicale acordate pacientilor.

Va reamintesc ca nici unul dintre pacientii internati nu a fost contaminat, iar din personalul medical, o singura persoana a iesit pozitiva la testele diagnostice.

Dupa dezinfectarea spitalului conform protocoalelor, iata ca activitatea medicala s-a reluat, desigur cu anumite restrictii impuse de epidemie.

Posibilitatea de a testa toti pacientii in laboratorul propriu precum si testarea cadrelor medicale, ofera conditii de maxima siguranta.

De ce MEDLIFE? – Pentru rigoare si siguranta, chiar in vreme de covid!